Sommaren är äntligen här och midsommar närmar sig med stormsteg. Så himla underbart smiley
Känner man sig fortfarande lite vinterblek så har vi lösningen, brun utan sol!!

Vi har produkter från både Decléor, bareMinerals, Dr. Dennis gross samt från supersunic.. Finns i olika format som kräm, servetter, spray!

Att lyckas med en brun utan sol…

Steg 1
Skrubba huden ordentligt. Eftersom brun utan sol färgar det yttersta hudlagret så är det viktigt att man får bort tilltäpptheter och döda hudceller. Skrubba gärna i cirkulerande rörelser.

Steg 2
Återfukta huden noggrant och smörj in extra på torra partier som knän, armbågar och knogar. Låt din bodylotion sjunka in ordentligt innan steg 3.

Steg 3
Börja smörja in ben och fötter med brun utan sol.
Börja gärna på ena foten och jobba dig uppåt med cirkulerande rörelser. Tänk på att vara extra försiktig vid knäna. Känns det som om man har fått för mycket produkt på huden är det bara att ta lite toapapper och “dutta” på området eller ta en bomullsrondell.

Steg 4
Applicera på rygg, mage armar med cirkulerande rörelser och var försiktig vid armbågarna. Avvakta med att smörja händerna. Vill man även ha i ansiktet är det bra att smörja det under detta steg. Var försiktig vid bryn och hårfästet, var noga och smörj ut ner mot halsen.

Steg 5
Avsluta med att smörja in händerna. Har man en krämprodukt applicerar man en liten mängd på en bomullsrondell och applicerar ut på handryggen, tänk på att ha böjda fingrar så man kommer åt ordentligt. Har man en sprayform så sprayar man på handryggen och applicerar ut med en rondell.

Steg 6
Låt det torka in ordentligt i huden. Avvakta med hårt sitta kläder i minst 20 min samt att undvika vatten i minst 6 timmar. Tänk även på att brun utan sol kan färga av sig mot ljusa kläder innan man har duschat..